Historie

iPPM er et firma startet i 2016, der hjælper kunderne med ”innovativ Projekt og Portefølje Management”. Bag firmaet stod fra starten 4 personer med sammenlagt mere end 80 års erfaring inden for branchen. Kim Hagstrøm og Lars B. Møller har tidligere ejet West Soft A/S, indtil firmaet i 2013 blev solgt til Rambøll og Christian Brandt har været ansat i West Soft, som bl.a. integrationsekspert. Alle tre fulgte med til Rambøll – Kim og Lars som ”Senior Projekt Chefer” og Christian i et år som ”Chefkonsulent”, hvorefter han skiftede til Accenture som ”Solution Enablement Associated Manager” indenfor PPM området. Finn Hjelm, som i juli 2017 er indtrådt som medejer af iPPM, var tilknyttet først West Soft og siden Rambøll som freelance konsulent. I 2018 er yderligere to personer indtrådt i ejerkredsen – Benjamin Christoffersen, som kom fra Rambøll og var den første konsulent der blev tilknyttet iPPM, og Lars Hammer, som er tidligere West Soft og Rambøll medarbejder, med mange års erfaring indenfor planlægning.
I 2019 har vi desværre mistet Lars B. Møller, efter længere tids sygdom, og Christian Brandt, som har valgt at udtræde af selskabet.

West Soft havde i mere end 20 år fokuseret på salg og implementering af Primavera PPM software fra Oracle, og konsulentydelser hos kunder, der brugte Primavera. iPPM, som ligeledes tilbyder konsulentydelser, ville fra starten være uafhængig af softwareleverandører, men qua vores mangeårige erfaring med Primavera og vores store netværk af kunder, som bruger Primavera, har vi siden besluttet at blive Oracle Gold Partner og forhandler af Primavera. Som noget nyt, ville iPPM også fokusere på kundernes tekniske løsninger, f.eks. at skabe nye effektive PPM løsninger, eller forbedre kundernes eksisterende løsninger, herunder at få mere ud af eksisterende data. iPPM’s ydelser var således naturligt opdelt i to forretningsområder: iPPM Consulting med Kim som leder og iPPM Technology med Christian som leder. Efterfølgende måtte vi imidlertid erkende, at denne opdeling ikke skabte værdi, og vi besluttede derfor i 2018 at fusionere de to selskaber og omdanne dem til iPPM A/S. Ydelserne vi tilbyder, er de samme som tidligere og vores ambition er fortsat at være et af de firmaer i Danmark, der har størst viden indenfor PPM. Vores filosofi er også uforandret – vi ønsker at hjælpe både nye og eksisterende kunder ved at dele vores viden med dem.