Fremtidens porteføljestyring

iPPM har i samarbejde med foreningen Dansk Projektledelse arrangeret konferencen ”Fremtidens porteføljestyring”, som vi håber at du og/eller dine kolleger har tid og lyst til at deltage på.

Idéen til konferencen udsprang af en diskussion om, hvordan virksomheder kommer til at styre deres projektporteføljer i fremtiden – alle var enige om at der er store muligheder for forbedring, og at der derfor nødvendigvis må ske noget på dette område – men hvad?

 

Vi har lavet et program med bl.a. følgende seks indlæg:

 

  • Søger du på internettet, vil du finde flere hundrede projekt- og/eller porteføljestyringssystemer. Partner Finn Hjelm fra iPPM vil forsøge at give dig et overblik over denne jungle af systemer og bidrage med nogle værktøjer til, hvordan man finder det ”rigtige” system til netop din virksomhed.
  • Business Partner Per Maagaard fra PFA vil fortælle om hvordan PFA’s portefølje af 300 projekter styres i dag og om hans forventninger til hvordan, samspillet mellem projektlederrollen og porteføljestyringen vil ændres fremover.
  • Project Portfolio Manager Kristian Lindskov Hansen fra VELUX vil fortælle om, hvordan VELUX styrer den globale portefølje af udviklingsprojekter og hvordan de lige nu arbejder med et opgraderet setup så de bliver ”fit for purpose” for en levende udviklingsorganisation.
  • Analyseinstituttet Gartner har vurderet Daptiv fra Changepoint som et af de bedste projekt- og porteføljestyringssystemer på markedet. Senior Solution Consultant Jonathan May fra Changepoint vil vise og fortælle om visionen med Daptiv.
  • Oracle er verdens største leverandør af business software. Solution Specialist Dave Hammel vil vise og fortælle om Prime et helt nyudviklet system, og dermed Oracles bud på fremtidens projekt- og porteføljestyringssystem.
  • Atlassian er på kort tid med mere end 100.000 kunder blevet en af de store software leverandører, og deres system JIRA er formodentlig det mest brugte agile projekt- og porteføljestyringssystem. Founder and owner Thomas Peter Berntsen fra Translucent vil vise og fortælle om deres erfaring med at implementere JIRA.

Alle vil bidrage til at vi kommer tæt på et svar på spørgsmålet – Hvordan styrer man mest effektivt fremtidens projektportefølje?

 

Detaljeret program og tilmelding finder du her